sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

God Morgon Bifido mehut!

Näin aluksi hieman yleisesi tietoja Bifidosta! Huom! Teksti on kopsattu.
Uudet God Morgon® BIFIDO mehut ovat Suomessa ensimmäiset puhdasta appelsiini- ja omenatäysmehua olevat mehut, jotka sisältävät hyödyllisiä bakteereja ja joiden maku on puhtaan raikas. Kuten muutkin God Morgon -täysmehut, uudet God Morgon® BIFIDO mehut sisältävät 100% hedelmää eivätkä sisällä lisättyä sokeria. Lisäksi God Morgon® BIFIDO mehut sisältävät aktiivista Bifidobakteeria, joka tekee vatsalle hyvää.

Elikkä pääsin mukaan hopottajien God Morgon Bifido mehujen testikampanjan. Testissa oli omppumehua, sekä apelsinimehua! Pakko yöntä, että edellisesä tekstissä luvattu piti täysin paikkaansa! Mehujen maku on raikas ja sellainen pehmeä:)))! Voin allekirjoitta täysin edellisen, kampanjasivulta lainatun tekstin! Täydet peukut näille mehuille!
Liity Sinäkin meien-hopottajien joukkoon! Paljon kivoja kampanjoita, sekä hieno palkintosysteemi kaupan päälle!
KLIKK!

Ja ketkä ME hopottajat ollaan:
Hopottajat®- suosittelumediassa suosittelijoiksi eli hopottajiksi ryhtyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita ja jakavat niistä omin sanoin tuotearvioita tai suosituksia tuttavilleen. Suosittelukampanja on kuin monikanavainen promootio, jossa suosittelijoiden verkoston avulla voidaan nopeasti lisätä tuotteiden myyntiä, kasvattaa kampanjasivujen liikennettä, löydettävyyttä tai ohjata uusia asiakkaita jakelutiehen. Sosiaalisten medioiden, blogien ja keskustelufoorumien lisäksi suosittelua tehdään niin kasvokkain kuin sähköpostin ja puhelimenkin välityksellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti